Stokværk
Butik og webshop

“Vi synes, at vi i DNA får en erfaring, en nærhed og en sparringspartner som både formår at hjælpe os med de daglige og driftsmæssige problemstillinger, men som også opfordrer og hjælper os til at have det langsigtede i fokus.”

– Liselotte Møller og Rikke Posner / ejere 

 

Anbefaling

“Vi har været medlemmer hos DNA siden efteråret 2022. Vi har oplevet en stor nærhed og et oprigtigt ønske om, at DNA vil forstå vores forretning i dybden. DNA har det første år hjulpet os med at gå fra at træffe beslutninger på gode mavefornemmelser og erfaring til at træffe beslutninger baseret på data og fakta. Dette gælder eksempelvis vores indretning, spacemanagement og indkøbsprocesser. Vi er glade for deres store erfaring med retail, mode og oplevelsesøkonomi, og vi bruger dem som sparringspartner på både driftsmæssige problemstillinger og mere strategiske diskussioner.

DNA skubber os i øjeblikket på, at vi skal blive mere klare omkring, hvorfor vi findes, og hvorfor vi, vores kunder og vores medarbejdere tager i døren til butikken hver dag. Det som DNA kalder at blive tydelige omkring vores formål. Det er en super vigtig og kompleks proces, som vi glæder os til at få DNA til at hjælpe os med. Når vi er blevet klare på vores ”why”, kaster vi os sammen med DNA over at formulere vores strategi for de kommende år.

Vi synes, at vi i DNA får en erfaring, en nærhed og en sparringspartner, som både formår at hjælpe os med de daglige og driftsmæssige problemstillinger, men som også opfordrer og hjælper os til at have det langsigtede i fokus.”

– Liselotte Møller og Rikke Posner / ejere 

Om Stokværk

Stokværk er et stort, unikt oplevelseshus for hele Nordsjælland, hvor vi forener passionen for design, bolig, livsstil, skønhed og mode på over 500 spændende kvadratmeter. For kunder, der er fysisk uden for rækkevidde, tilbyder vi et markant online univers, hvor vi er ligeså nærværende som i vores forretning i Espergærde.

Alle produkter inden for de over 250 brands, vi repræsenterer, er nøje udvalgt og afspejler tidløs elegance og nordisk charme. Vores sortiment kan forny og berige ethvert hjem.

Stokværk lever af frugtbare relationer og af at bringe glæde ind i folks liv. Dette fokus afspejles overalt i virksomheden og vores forretningspraksis.

Vi forsøger altid at forædle vores kunders liv.