Anbefaling

”DNA har været en uvurderlig sparringspartner gennem de sidste par års ekspansion både i forhold til generelle hverdagsproblemer samt i diskussioner omkring den forestående internationale strategiske udvikling.

DNA har, gennem vores lange samarbejde, lært vores virksomhed at kende, hvilket betyder, at de kan bidrage med både hurtig og kvalificeret sparring, der er med til at løse vores udfordringer.”

Arash Nourinejad / Arkitekt MAA & stifter

Om Anour

Anour er Farsi og betyder lys.

Det er også navnet på en dansk designvirksomhed etableret i 2007. Med virksomheden havde stifter og arkitekt Arash Nourinejad en vision om at skabe lamper i kompromisløst design og kvalitet.

Anour repræsenterer det fineste håndværk og fortsætter i fodsporene af den danske design tradition. Alle lamper er skabt med fokus på et bæredygtigt design, produktion og teknologi. Alt sammen skabt til den enkelte kunde.
Formål - En god forretning

Få bogen gratis - Formål - en god forretning

Lær hvordan I gør Formål til en god forretning, der får jer sikkert igennem krisetider, er vækst-katalysator i opgangstider og hjælper jer til at performe markant bedre i forretningskritiske discipliner. Få bogen tilsendt gratis allerede nu.

Tak, du modtager nu bogen inden længe.