Norm Architects

Tilbage til referencer

Anbefaling

”Vi ser ikke os selv som en virksomhed i ordets traditionelle forstand. Vi kan ikke klare os på egen hånd. Vi er kun en lille del af et globalt kreativt netværk. Vi sørger altid for at stille de rigtige kompetencer og ressourcer til rådighed, når vi hjælper virksomheder. Det forventer vi også af andre i vores kreative netværk.

I den kontekst har DNA været fremragende til aktivt og dynamisk at forstå vores behov og arrangere succesfulde ”ægteskaber” på rekordtid. Det er lykkedes dem, proaktivt, at finde ind til hjertet af vores forretningsmodel og forstå alsidigheden og kompleksiteten i den måde, som vi arbejder på. De har været fuldstændige pålidelige sparringspartnere, der har givet feedback på alle vores idéer og bekymringer.”

– Jonas Bjerre-Poulsen, medejer, Norm Architects

Om Norm Architects

Norm Architects har siden 2008 arbejdet både nationalt og internationalt med arkitektur, industrielt design, interiør, fotografi og art direction.

Essensen af Norm Architetc’s arbejde kan findes i balancen – mellem overdådighed og begrænsning, mellem orden og kompleksitet. Hvert projekt – om det er arkitektur, interiør, design eller art direction er af samme reelle kvalitet. Det giver en simplicitet, der fører større idéer med sig. Norm lader sig ikke styre af trends og teknologi, men stoler på intuition – projekterne udforsker idéer, der ikke kun ser godt ud, men som også føles godt.

Med respekt for kontekst og med skandinavisk design tradition som grundpille leverer Norm projekter med en tidløs æstetik. Ved at undersøge hvad der forstærker de menneskelige sanser, bringer Norm rum, objekter, idéer og billeder tilbage til deres reneste form. Norm’s ekspertise ligger i at finde den balance, hvor der hverken er mere at tilføje eller fjerne.