Siccaro
Design og distribution 
af hundebeklædning

“DNA har været en uvurderlig sparringspartner gennem de sidste par års ekspansion både i forhold til generelle hverdagsproblemer samt i diskussioner omkring den forestående internationale strategiske udvikling.”

– – Lissen Marschall / CEO og founder 

Anbefaling

“DNA har været en kæmpe støtte i mit virke med at drive min virksomhed, især i udfordrende perioder. Komplekse spørgsmål og vigtige beslutninger er blevet håndteret trygt.

Takket være deres skarpe indsigt og vedvarende fokus på forretningen.”

– Lissen Marschall / CEO & Founder

Om Siccaro

Siccaro har på ganske få år fået sig positioneret som producent af en række fuldstændigt unikke produkter til komfort og hygiejne indenfor hundepleje. Siccaro består af en række af produkter, der alle tager udgangspunkt i virksomhedens unikke koncept omkring et materiale kaldet Wet2Dry, der på ganske lidt tid er i stand til at absorbere en stor vandmængde og holde denne indkapslet. 

Dette udnyttes i dag i både beklædning kaldet tøredækkener samt diverse måtter til brug i bilen og hjemmet. Alle disse produkter bygger på dets egenskaber til på kort tid at opsuge og indkapsle en stor mængde vand – op til syv gange dets egen vægt.

Materialet er antibakterielt, hvilket vil sige, at det reducerer faren ved spredning af bakterier og andre mikroorganismer.