Nordward ApS
Engrohandel med 
fisk og fiskeprodukter

Anbefaling

DNA er mit hemmelige våben!

Her får jeg sparring til at definere rammen for min egen rejse, såvel som inspirationen til at påvirke rejsen for dem omkring mig.

Den løbende opfølgning og det eksekveringsfokus jeg har med DNA er med til at fastholde min retning, som ellers nemt kan blive afsporet af dagligdagen, og det er utrolig vigtigt.

Ligeledes får jeg ofte et uventet indspark i form af en teori, en udtalelse eller en delt erfaring, som hjælper mig med at løse konkrete udfordringer i min hverdag.

Jonas Kingo Schnoor / CEO Danmark og Norge & Group Head of Procurement

Om Nordward

Nordward er en sammenslutning af entreprenørdrevne virksomheder fra fødevareindustrien. I Danmark agerede selskaberne indtil 1. januar 2020 under navnene Flying Seafood, Fiskerikajen og Copenhagen Seafood mens det i Sverige var Kvalitetsfisk og Fisk Idag.

Under en samlet struktur er det Nordwards målsætning at sætte en ny retning i såvel fiskedistributionsindustrien og i grossistbranchen generelt. Med et distributionsnetværk der dækker hele Danmark og Sverige samt samarbejdspartnere i Norge, på Færøerne, Grønland og Finland, er Nordward en koncern med stærke rødder i det nordiske med ambitioner om mere.