Mond of Copenhagen
Skræddersyede jakkesæt

Anbefaling

“Mond of Copenhagen er en virksomhed med vokseværk og store ambitioner for fremtiden.

I forbindelse med vores vækstplaner valgte vi at bruge DNA til sparring og udvikling af vores fremtidsplaner.

Med effektive sparring sessioner fik vi genbesøgt vores egentlige formål og lagt konkrete handlingsplaner for, hvordan vi gør virksomheden klar til nye vækst eventyr. DNA har netop været i stand til at hjælpe med at svare på vores ‘hvordan’, der er det afgørende for os. Vi har været glade for samarbejdet og har derfor DNA med på vores forsatte vækstrejse.”

– Michael & Martin Birch Jacobsen / Founder og Ejere 

Om Mond Of Copenhagen

Mond of Copenhagen blev stiftet i 2011 af de to brødre Michael og Martin Birch Jacobsen med ønsket om, at ændre måden at køber tøj på og give et tiltrængt alternativ til de klassiske stangvarer.

Første butik åbnede i 2013 på Aagade 110 i København og efter et par år med stor interesse for konceptet blev butikken i Aarhus en realitet i starten af 2016. I dag er Mond tilstede i Oslo, Hamburg, Århus og i en stor butik i centrum af København.

I dag er vi Danmarks største leverandør af custom tailoring med en voksende familie på 15 mand, som udelukkende fokuserer på at give dig den bedste oplevelse med vores Custom Tailoring koncept. Ved hjælp af bl.a. 3D bodyscanning, de bedste Italienske metervarer og Europæisk produktion, tilbyder vi et produkt, som du ikke finder andre steder på markedet.