Stæhr Watch
Distributør og leverandør
af ure i Norden 

“Vi oplever en stor nærhed til og forståelse af vores forretning samt en oprigtig vilje og lyst til at ville os det bedste som mennesker og som virksomhed. Endelig er DNA i en sjælden grad tæt på eksekveringen – helt konkret har de to gange hjulpet os med rekrutteringer og dermed oplever vi at de både formår at hjælpe med råd til retning og strategi, men også hjælper når tanker skal omsættes til handling.”

– Jacob og Elisabeth Stæhr / CEO & Ejere

Anbefaling

“Henning Stæhr A/S har været medlemmer af DNA i over et år på nuværende tidspunkt. DNA udfordrer og hjælper os på stort set alle områder af vores forretning. Hvad enten det handler om årsagen til, at vi findes (som på ”DNA’sk” hedder formål), vores organisering, vores måde at sælge på eller, hvordan vi som tredje generation skal styre og lede virksomheden, har DNA skubbet og anbefalet alternative og i mange tilfælde bedre veje end dem, vi bruger i dag.

Vi oplever en stor nærhed til og forståelse af vores forretning samt en oprigtig vilje og lyst til, at ville os det bedste som mennesker og som virksomhed. Endelig er DNA i en sjælden grad tæt på eksekveringen – helt konkret har de to gange hjulpet os med rekrutteringer, og dermed oplever vi, at de både formår at hjælpe med råd til retning og strategi, men også hjælper, når tanker skal omsættes til handling.”

– Jacob og Elisabeth Stæhr / CEO & Ejere

Om Stæhr

Henning Stæhr A/S er en familiedrevet grossist, der distribuerer ure og smykker i Skandinavien. Virksomheden blev grundlagt i 1949 af Henning Stæhr og ejes og drives i dag af tredje generation Jacob og Elisabeth Stæhr.

Virksomheden har en Skandinavisk kundebase på mere end 500 forhandlere af ure og smykker, både fysiske og online, der serviceres af 30 medarbejdere fordelt på et hovedkontor i Gentofte (DK) og lokale salgsorganisationer i Danmark, Sverige og Norge.  

Som distributør er det vigtigt for Henning Stæhr A/S at være det mest professionelle og innovative bindeled mellem brand owners og forhandlere ved at skabe lokal brand awareness, levere service i øjenhøjde og være en effektiv logistikpartner.