OOONO A/S
Parkeringsskiver, alarmer
og CO-drivere

“OOONO A/S har som mange andre startupvirksomheder begyndt rejsen uden et egentligt formål, og det var i høj grad DNA, der synliggjorde de mange fordele ved at gå igennem processen og få et brugbart output. Denne formålsproces har hjulpet os til at definere, hvilke tech-produkter vi skal bringe videre til menneskeheden og hvorfor vores fantastiske medarbejdere vælger at arbejde i netop OOONO.”

– Charlotte Walther Bregninge / COO 

Anbefaling

“OOONO A/S har været medlem hos DNA i ca. 3 år. DNA har igennem perioden udvist en fin indsigt og forståelse for vores forretning og de personer, der driver den.

Mit primære formål med at bruge DNA var hovedsageligt at få ledelsessparring, og dette har i høj grad gjort mig til en stærkere leder. 

DNA har i forlængelse af ovenstående sparring formået at lære vores forretning så godt at kende, så de har evnet at udpege områder af vores forretning, der kræver ekstra opmærksomhed.

Herunder er det værd at nævne, at DNA har hjulpet os med at definere vores formål. OOONO A/S har som mange andre startupvirksomheder begyndt rejsen uden et egentligt formål, og det var i høj grad DNA, der synliggjorde de mange fordele ved at gå igennem processen og få et brugbart output.  Denne formålsproces har hjulpet os til at definere, hvilke tech-produkter vi skal bringe videre til menneskeheden og hvorfor vores fantastiske medarbejdere vælger at arbejde i netop OOONO.

Udover nærheden og forretningsforståelsen sætter vi pris på, at DNA ikke per automatik tænder et stopur, når vi ringer og beder om hjælp. Det gør, at vi involverer DNA mere i hverdagen, og det giver en økonomisk ro over relationen.

Endelig har DNA på fin vis formået at tilpasse deres sparring i takt med vores udvikling. De har med andre ord formået at vokse sammen med os, og vi er derfor trygge ved at anbefale til andre, der er i gang med samme vækstrejse som os selv.”

 

– Charlotte Walther Bregninge / COO 

Om oonoo

OOONO A/S er en Tech virksomhed, der hjælper bilejere med at skabe en tryggere hverdag gennem et netværk af mere end 2 mio. brugere fordelt over det meste af Europa. Hver dag er OOONOS brugere forbundet digitalt gennem mange forskelligartede produkter.

I skrivende stund dækker produktporteføljen over CO-Drivere, elektroniske parkeringsskiver og en helt ny og unik overfaldsalarm. Virksomheden er etableret i 2017 og tæller i dag tæt på 100 medarbejdere.