Vores fokus er altid at realisere jeres ambition. 

Ønsker du et markant skub fremad? ønsker du at blive langt mere relevant i markedet? Skriv og lad os undersøge dine muligheder.

Lad os først drikke en kop kaffe og undersøge om vi kan hjælpe dig. Det koster ikke noget og det gør vi gerne. Vores erfaring er at mange virksomheder kan flyttes markant fremad.

 

Christoffer Ritzau

Partner / Co-Founder

christoffer Ritzau Partner i DNA

Christoffer Ritzau har en kommerciel baggrund fra det private erhvervsliv, Ugebrevet Mandag Morgen og herefter direktør for guldsmedebranchen i Danmark og senere som direktør for modeindustrien (DM&T). Har arbejdet intenst med forretnings-, strategi- og organisationsudvikling, identitet, kommunikation, salg og konceptudvikling gennem høj interaktion med flere hundrede virksomheder i flere år.

Christoffer er specialist i afkodning af virksomheder formål og eksekvering af det i hele forretningen. Har hjulpet over 100 virksomheder med at finde deres formål, senest en af Danmarks største finansielle institutioner, men engagerer sig i alle typer ambitiøse virksomheder.

Har endvidere været engageret i en række tillidsposter som World Jewellery Association,  DI, DA, DE, Resonans A/S og Copenhagen Exhibition Group A/S. Uddannet Roskilde Universitet i kommunikation, økonomi og psykologi.

+45 2332 2033
cr@danishnetworkassociation.dk

LinkedIn

Frederik Petersen

Partner / Co-Founder

christoffer Ritzau Partner i DNA

Frederik Petersen har mange års bred international ledelseserfaring fra det private erhvervsliv. Frederik har arbejdet mere end 20 år i den internationale design virksomhed d line, herunder mere end 6 år i henholdsvis England og Tyskland. Frederik har bred international erfaring med ledelse, salg, strategi, virksomhedshandler samt organisationsudvikling. I flere år var Frederik salgsdirektør i d line, og i 2010 var han en central del af et management buy-out af virksomheden, hvorefter Frederik indtrådte som adm. direktør samt medejer af d line – et ejerskab han fortsat er en del af.

Frederik besidder – foruden sit arbejde i DNA – en række bestyrelsesposter i SMV virksomheder i Danmark og England. Frederik har en kandidatgrad fra Roskilde Universitet i psykologi og erhvervsøkonomi, og har endvidere en lederuddannelse fra IMD businessskole i Lausanne, Schweitz.

+45 2298 6615
fp@danishnetworkassociation.dk

LinkedIn

John Lemkow

Partner

christoffer Ritzau Partner i DNA

John Lemkow har mere end 25 års international erfaring fra nogle af verdens største spillere indenfor Fast Moving Consumer Goods (FMCG). John har boet og/eller arbejdet i Sverige, Finland, Litauen, Letland, Frankrig og Skotland og var senest Administrerende Direktør for Scandinavian Tobacco Group i Skandinavien inden John blev medejer af DNA. John er kommerciel generalist, mens hans primære kompetencer ligger indenfor strategi, organisationsudvikling, ’route to market’ og porteføljeoptimering.

De sidste ca. 5 år har John anvendt sin erfaring til at hjælpe små og mellemstore selskaber i primært Danmark til at lykkes med implementeringen af deres strategi i enten bestyrelsesroller eller som betroet rådgiver.

John er oprindelig uddannet Cand. Merc. fra CBS og har siden suppleret med en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD.

+45 2080 8060
jl@danishnetworkassociation.dk

LinkedIn

Steen Max Meyerhoff

Partner

christoffer Ritzau Partner i DNA

Steen Meyerhoff har mere en 20 års erfaring med kommerciel udvikling, teknologi og ledelse i danske og internationale virksomheder. Frem til 2010 var han med til at udvikle og markedsføre nogle af Nokia´s mest unikke produkter og skiftede derefter til den danske telebranche, hvor han har bestridt forskellige direktør roller indenfor både kommercielle, tekniske og generelle ansvarsområder.

De sidste 6 år har han arbejdet med transformation og udvikling af virksomheder, hvor han har været med til at opbygge, vækste, sammenlægge samt afvikle forskellige virksomheder og brands.

Steen er oprindeligt uddannet Civilingeniør fra DTU, og har flere kommercielle overbygninger blandt andet fra CBS Executive.

+45 4024 8116
sm@danishnetworkassociation.dk

LinkedIn

Få styr på baseline

Formål er forretning

Vores tilgang

Vores holdninger

Struktur i hverdagen

Fra strategi til eksekveringen

Bliv medlem

Bliv en del af DNA