Anbefaling

”d line har haft et samarbejde med DNA siden begyndelsen af 2014. Den vigtigste del af vores samarbejde er sparring omkring forretningsudvikling. Vi sætter stor pris på en åben og ikke forudindtaget dialog. Herudover er det også vigtigt for os, at DNA er i stand til at tænke ud af boksen og udfordre forskellige løsninger.

Vi har også modtaget støtte og sparring på områder som positionering og branding, PR og rekruttering. Alt dette har givet gode resultater. For os er DNA en meget kompetent ekstra ressource, som vi kan trække på, når der er brug for det. De giver os et boost, når vi har udfordringer.”

- Hans Christian Petersen, Bestyrelsesformand, d line

Om d line

d line er en førende dansk designvirksomhed, der samler håndværk og design i dørgreb, sanitetsvarer og løsninger for en uhindret hverdag.

De har siden begyndelsen troet på, at de bedste idéer kommer som resultat af et behov. Det startede i 1960’erne, da den danske designer Knud Holscher arbejdede under Arne Jacobsen på St. Catherine’s College Oxford. Her var det behovet for designprodukter af høj kvalitet i rustfrit stål, der fik ham til at designe sådan et.

Arkitekter vælger vores produkter fordi de er simple, solide og innovative løsninger, der skaber helhed i rummet.