RackBuddy
Design og produktion
af garderobeløsninger

Anbefaling

Som en designvirksomhed i vækst oplever vi en række udfordringer. Det skaber et behov for en sparringspartner, som kan rådgive om, hvordan vi bedst udnytter vores potentiale uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og det er her, DNA kommer ind i billedet. De har en stor erfaring på områder som organisk og rationel vækst, og det giver os en værdifuld indsigt og gode værktøjer til at drive en succesfuld virksomhed.

DNA har udfordret vores måde at arbejde på og gjort os skarpere på forretningsudvikling. Gennem professionelle og individuelle møder får vi gjort tanker til konkrete mål, som er med til at gøre vores strategi til handling.

Martin Heinze og Lasse Nielsen, CEO, RackBuddy ApS

Om RackBuddy

RackBuddy ønsker at personliggøre måden, man hænger ting op på. I tæt dialog med deres kunder skaber de fleksible og skræddersyede indretningsløsninger, der synliggør deres kunders designs, og gør boligen til et personligt hjem.

Det hele startede med en idé om, at et tøjstativ er et møbel. Et møbel, der kan være med til at forme identiteten af sin ejers hjem. Derfor er det åbne design nøgleordet i alle løsninger i kombination med gode materialer og høj funktionalitet.

Udover at drive en succesfuld webshop og to RackBuddy-butikker i Danmark, så designer og producerer de egne garderobekollektioner, som sælges i hele Europa.