digitalisering er default 

Kontakt

Christoffer Ritzau
cr@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033

DU SKAL HAVE STYR PÅ FUNDAMENTET 

Der er ikke noget disruption eller robotter, der er ved at overtage det hele. Det var også vildt da hjulet, regnemaskinen, gps’en og smartphonen kom til verden. Pointen er at innovationen har taget voldsomt til i hastighed og I skal følge med, hvor særlig det digitale område skal have opmærksomhed så det ikke pludselig går hurtigere udenfor virksomheden end indenfor virksomheden. 

Danske virksomheder bør have optimering og digitalisering af interne processer højt på dagsordenen – og specielt når virksomheder kigger på effektivisering af services rettet mod kunderne. Flere brancher omfavner med fordel digitale strategier og udnytter dermed også muligheden for at strømline processer.

Forretningsmodeller udfordres konstant, og traditionelle måder at gøre ting på skal nytænkes for at følge med tiden. Digitalisering giver store muligheder, og virksomheder, som forstår at udnytte digitaliseringen til deres fordel, kan opnå store besparelser, øget produktivitet og bedre indsigt i data.

Digitalisering er vigtig for at forblive relevant i et hastigt voksende marked og hvis man skal møde kundernes krav i dag. Det er der allerede mange virksomheder, der har erfaret.  Manglende digitalisering er årsagen til, at mere end halvdelen af Fortune 500-virksomhederne er forsvundet af listen siden år 2000.

Digitalisering letter administrationen og effektivisere den. Hertil eliminerer den unødvendig behandling og spildtid, idet opgaverne bliver løst hurtigere og med færre fejl.

Gennemsigtighed er et centralt begreb i digitalisering, idet digitalisering giver bedre kontrol med og indblik i processer og data – og virksomheder får redskaberne til at analysere disse og anvende dem konstruktivt.

Iflg. bogføringsloven skal regnskabsmateriale opbevares i 5 år, og det må godt opbevares elektronisk – det er der klare fordele ved! Fysiske kvitteringer falmer hurtigt, teksten bliver utydelig, de bliver nemt forlagt og fylder meget i arkivet. Opbevares dokumentationen elektronisk, sikres det, at den nemt kan findes frem efter behov – og at den findes i læsbar stand!

farligt ikke at have en some strategi

Sociale medier er ikke et mål i sig selv, men et middel til at nå frem til din strategiske destination.
Hvilken sociale platforme I bruger i udviklingen af virksomheden afhænger af, hvad du vil opnå. Vi kender indholdet af det digitale værktøjssæt og kan hjælpe jer med at træffe de rigtige beslutninger.

Da man uden tvivl  kan opnå den laveste kontaktpris i forhold til sine kunder, er det naturligvis afgørende at man styre og har helt styr på denne salgskanal. 

 

dna udvikler websites, animation & 3d

Vi har DNA Digital. Et digitalt bureau specialiseret i webdesign, 3D og grafisk design.

Bureauet er en del af DNA og har vi en stor indsigt i hvad der rykker og er kommercielt relevant gennem vores arbejde med så mange medlemsvirksomheder. Den digitale afdeling er født, da det har været naturligt at materialisere de områder vi har besluttet at udvikle i virksomheden. Flere kunder får hos os en større hastighed, en overkommelig pris og en sikkerhed for at det er kommercielt relevant at foretage ændringer.

Vi kan hjælpe dig, omend du har brug for en helt ny webshop i den nyeste teknologi, packshots eller miljøbilleder i 3D, et nyt logo eller en ny brandbog.

Med andre ord, du kan få hele pakken. Se et par af vores udvalgte cases og ring og hør nærmere.

 

Udvalgte cases

Anour

Smuk webshop for designvirksomhed.

Tilbage i 2017 skulle Anour bruge en spritny WordPress webshop med et smukt univers til at sælge deres lamper. Udover at udvikle webshoppen har vi lavet 3D packshots af alle deres forskellige produkter.

Sorensen leather

Hjemmeside til et globalt high-end brand.

DNA Digital har stået i spidsen for den tekniske opsætning af det nye Sørensen Leather website. Designet og identiteten blev udviklet i samarbejde med Norm.

d line

Firmaet bag designklassikere siden 1971.

d line har brugt DNA Digital til den tekniske udvikling af deres nye hjemmeside. Designet blev udført af Studio C.

Studio Amanda Lilholt

En af de mest talentfulde unge designere.

Studio Amanda Lilholt har fået udviklet sin nye WordPress-webshop af DNA Digital. Hertil har vi udviklet 3D packshots af hendes mange forskellige produktvariationer.

Soft Gallery

Webshop til kendt børnetøjsbrand.

Soft Gallery valgte DNA Digital, da de skulle have en ny tidssvarende webshop. Vi har stået for både den tekniske og den designmæssige udvikling.

Kontakt

Christoffer Ritzau
cr@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033