Anbefaling

”Vi var nok lidt skeptiske i begyndelsen. Vi har været i lignende situationer tidligere, hvor vi har udviklet en masse idéer, som aldrig er blevet realiserede. Men i de første tre måneder af vores samarbejde førte diskussionerne og sparringen til nye initiativer, der har skabt bedre struktur og givet mere overblik.

Den gode ting ved DNA er, at alt diskussionen og sparringen resulterer i specifikke værktøjer, der også engagerer andre mennesker.

Vi har modtaget hjælp og sparring i det omfang, der passede os – det har medført en forbedring af vores virksomhed både ledelsesmæssigt, økonomisk og juridisk. DNA samarbejder også med en masse meget dygtige mennesker, hvis kompetencer vi har draget fordel af.”

– Jelena Schou Nordentoft / Ditte Reckweg, Stilleben

Om Stilleben

Foruden driften af de to Stilleben butikker i København og den dertilhørende webshop, skaber de to designere Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft en lang række Stilleben produkter. Signaturen er simpel og funktionel men altid med en karakteristisk detalje, der får designet til at adskille sig fra mængden. Udover at designe Stilleben produkter, der kun sælges i butikkerne med samme navn, designer duoen også produkter for anerkendte virksomheder som Georg Jensen, Skagerak og Kähler. Ditte Reckweg and Jelena Schou Nordentoft dimitterede fra Kunstakademiet i 2001 med speciale i glas og keramisk kunst.