Soft Gallery

Tilbage til referencer

Anbefaling

”Vi er en modevirksomhed i vækst, og som vi udvikler os, oplever vi en række udfordringer. Vi havde virkelig brug for en sparringspartner og rådgivning om, hvordan man styrer en virksomhed. Vores store udfordring er at vækste på en organisk og rationel måde og tage de rigtige beslutninger undervejs. Det er lige præcis på disse områder, at DNA har hjulpet os og kan hjælpe os i fremtiden. Hertil er det vigtigt for os, at DNA arbejder på samme måde som os, og at de altid er nærværende i deres rådgivning.”

Barbara Hvidt og Tine Holt Møller, CEO, Soft Gallery ApS

Om Soft Gallery

Soft Gallery skaber poetisk luksus børnetøj. Tøjet har et personligt og kunstneriske udtryk som skabes i samarbejde med lokale danske samt internationalt kendte kunstnere, hvis værker vises på Soft Gallery’s kollektioner. Kunsterne forvandler sæsonens tema til prints og broderier, der gør hver enkelt kollektion unik.

Soft Gallery bestræber sig på at bringe kunst i øjenhøjde med børnene og fortælle vidunderlige og inspirerende historier gennem motiver og print. Tøjet er moderne og luksuriøst med et kunstnerisk twist – materialerne er i høj kvalitet og i komfortable silhuetter. Designet er ærligt, tidløst og personligt.