Sofie Schnoor

Tilbage til referencer

Anbefaling

”Fra den første e-mail, hvor vi blev gjort opmærksomme på alle deres kompetencer og den fornuftige pris, var vi interesserede i DNA.

Vi har nu arbejdet sammen med DNA i mere end fire år, hvor DNA har vist sig at være en fremragende sparringspartner. Deres forskellige kompetencer skaber en tydelig værdi. DNA har konstant fokuseret på, hvad der skaber værdi for os.

De er opmærksomme og imødekommende, hvilket skaber tillid. Vi er rigtig glade for at arbejde sammen med dem, og vi får meget værdi for vores penge – meget mere end vi gjorde med tidligere organisationer.”

– Christian Schnoor, CEO/Ejer, Sofie Schnoor A/S

Om Sofie Schnoor

Siden etableringen af ​​Sofie Schnoor i 2001 har brandet udmærket sig ved produktion af eksklusive sko og støvler i en meget høj kvalitet med fokus på komfort og cool designs.

Sofie Schnoor har sidenhen udviklet sig til et multiple brand med både tøj og sko. Designuniverset er en kombination af klassisk elegance med et råt og alligevel feminint udtryk – værdsat af travle modebevidste kvinder over hele verden.
Formål - En god forretning

Få bogen gratis - Formål - en god forretning

Lær hvordan I gør Formål til en god forretning, der får jer sikkert igennem krisetider, er vækst-katalysator i opgangstider og hjælper jer til at performe markant bedre i forretningskritiske discipliner. Få bogen tilsendt gratis allerede nu.

Tak, du modtager nu bogen inden længe.