Anbefaling

”Vi er glade for at være medlem af DNA. Fra den første samtale handlede det om, hvad vores udfordringer var, og hvad vi havde brug for.

Vi har herefter givet os i kast med en ting ad gangen i den rækkefølge, som vi synes var rigtig. DNA har været inde over som sparringspartner og de har blandt andet fået styr på vores eksportafdeling og afholdt en række workshops.

DNA har, ulig andre konsulenthuse som vi har været i kontakt med, været meget dedikerede til vores virksomhed, dygtige til at adressere udfordringerne fra vores perspektiv og gode til at fremhæve hvad der gør os unikke – vores DNA”

– Mikkel Hauger, CEO, Småfolk A/S

Om Småfolk

Småfolk tror på fornyelse, på at være lidt anderledes og på visionen om at levere et godt produkt.

Vi har fire kollektioner om året, hvor der hver gang er masser af helt nye styles, så der går aldrig mere end 10 uger før der er nye varer i butikken.

Småfolk er altid glade farver i den bedste kvalitet – 85% af kollektionen og næsten 100% af baby kollektionen er oekotex certificeret. Småfolks kollektioner er lavet, så de passer sammen fra kollektion til kollektion, så dit Småfolk tøj kan mixes med tidligere eller nye kollektioner.

Vi hører igen og igen fra forældre, at en bestemt T-shirt eller kjole er blevet børnenes yndlings – fordi børnene laver historier ud fra tøjet.