Sebastian Holmbäck

Tilbage til referencer

Anbefaling

”Jeg opnår mange fordele i mit samarbejde med DNA. Gennem dialog har jeg formået at skille forretningsudviklingen fra det kreative arbejde, hvilket har gjort begge dele sjovere og mere konstruktive.

I samarbejde med DNA, har jeg skabt fremgang og hævet niveauet. Herudover har jeg også draget fordel af at være en del af DNA netværket.

Grundlaget for min virksomhed er blevet mere stabilt, og jeg har udviklet et langtidssigtet perspektiv. Jeg tror på, at det vil skabe vækst og give mig tid til at komme ind til kernen: Det kreative arbejde”

Sebastian Holmbäck / CEO

Om Sebastian Holmbäck

Det er ganske simpelt; de bedste produkter er dem, som vi knytter os til følelsesmæssigt. Hvorfor? Fordi mennesket er fortabt uden sit redskab. Vi har brug for produkter og redskaber, i alt hvad vi gør, og vi sætter inderligt pris på vores favoritter.

Tidligere ville det have været en god kniv eller en effektiv bue, og selvom vores behov har ændret sig, så er præmissen stadig den samme. Når et produkt vækker vores følelser enten gennem form, funktionalitet eller betydning – vil vi passe på det og ultimativt give det videre til andre, som vi håber vil gøre det samme. Det er for mig essensen af gode, meningsfulde og bæredygtige produkter.

Studio Sebastian Holmbäck er et tværfagligt design bureau, der arbejder direkte med en udvalgt gruppe af kunder, der alle er på én mission; de ønsker at flytte grænser, og de vil udfordres i deres arbejde. Vi samarbejder med virksomheder, der er villige til at gøre en ekstra indsats for at producere meningsfulde produkter i en verden, der har brug for kvaltiet over kvantitet.

Sebastian Holmbäck har arbejdet med produkt-, møbel og lysdesign i næsten to årtier, og han har modtaget flere awards for sit arbejde.