Glisby & Associates

Tilbage til referencer

Anbefaling

”Vi ledte i lang tid efter en organisation med sans for gode forretninger, som kunne spille en afgørende rolle i vores dagligdag.

Gennem DNA har vi fået adgang til en række specialiser indenfor flere forretningskritiske områder. Intet andet sted har vi oplevet så godt samarbejde fra en organisation.

De har været engagererede og forpligtet sig til at forstå vores forretningsmæssige udfordringer, og de har hjulpet os med at komme frem til mange rigtig gode løsninger. De er de bedste på markedet.”

– Martin Glisby, CEO

Om Glisby & Associates

Martin Glisby, Professor Nigel Holden og Marehiko Yamada er en meget sjælden kombination af henholdsvis; en erfaren forretningsmand, en ledende professor i tværkulturel ledelse og en succesfuld japansk virksomhedsentreprenør, der alle er meget engagerede i japansk erhverv og virksomhedsrådgivning.

Deres kombinerede ekspertise i japansk erhverv og ledelse dækker samlet over mere end 75 års erfaring fra drift på direktionsniveau, konsulentarbejde på direktionsniveau, tværkulturel ledelsesuddannelse og internationalt ankerkendt forskning.

Som følge heraf har de en betydelig indsigt og viden omkring tværkulturelt samarbejde mellem japanske og skandinaviske virksomheder – mere specifikt om hvordan virksomheder kan navigere og forene de kulturelle forskelle.