det kollektive klædeskab

Tilbage til referencer

Anbefaling

Som mange andre start-ups har vi gjort os en del erfaringer – og mødet med DNA har givet vores virksomhed det professionelle løft der skal til at vi kan vækste og kommet til den næste fase.
Det Kollektive Klædeskab har været medlem hos DNA siden sensommeren 2019. Som iværksætter skal der træffes mange beslutninger – og det er dyrt at træffe de forkerte. DNA er sparringspartner på alle beslutninger. Store som små – og tager hver eneste beslutning alvorligt og seriøst.

Et medlemskab af DNA kan meget hurtigt spare virksomheden for unødige udgifter – og har i vores tilfælde tjent sig selv ind allerede første måned.
DNA har sammen med os udviklet vores formål om at bekæmpe overproduktionen i tøjindustrien. Et formål som har kant, er super relevant og som giver os strategisk fokus i alt hvad vi foretager os. Derfor har DNA’s kontinuerlige fokus på formål virkelig båret frugt og givet retning i vores daglige arbejde.

Derudover bruger jeg DNA til løbende sparring omkring økonomistyring, identitet, ledelse, organisationsudvikling og kommunikation. DNA’s erfaring og fokus på eksekvering er fuldstændig ’outstanding’ og jeg mærker en stor nærhed og interesse for min forretning ligesom jeg løbende bliver udfordret på hvordan jeg kan vækste den.


Om det kollektive klædeskab

Det Kollektive Klædeskab er et bæredygtigt forretningskoncept – et medlemskab til swopping af tøj. Vi har sat et piratflag i jorden for at bekæmpe overproduktionen i tøjindustrien. I fysiske butikker bytter medlemmer tøj med hinanden – og der anvendes et pointsystem til at værdisætte tøjet.