Anbefaling

Jeg har været selvstændig i 15 år med Decadent, hvilket til tider har været ganske ensomt som eneejer. DNA har været en uundværlig sparringspartner i processen omkring virksomhedens forretningsudvikling. De har styrket mig personligt som leder, samt styrket min tro på min forretningsmodel. Dette har de gjort igennem fysiske inspirerende møder, hvor DNA’s forskellige medarbejderes kompetencer er kommet i spil på bedste vis. Sparring på et højt fagtigt niveau der han forstås og som er tilpasset netop min situation med Decadent. Jeg er altid gået fra et møde og har følt mig; inspireret, klogere og opløftet. Klar til næste skridt.

DNA er ikke hypotetisk strategi og planlægning, de giver også den rette støtte der gør at målene bliver til handling og resultater”

Karina Mundt Holst, grundlægger og kreativ direktør.

Om Decadent

Gennem en tidløs og funktionel designtilgang og en evig kærlighed til æstetik, kvalitet og farver skaber vi et alsidigt univers af tasker og accessories for de selektive kvinder, der sætter pris på design, håndværk og kvalitet.

Et løfte, vi er i stand til at sikre gennem vores tætte relation til vores produktion i Istanbul. Alle vores produkter er produceret i små mængder, i den højeste kvalitet og på en måde, der imødekommer vores høje bæredygtige ambitioner.

Efter flere år i modebranchen skabte Karina Mundt Holst sit eget brand Decadent, da hun blev forelsket i sine mors gamle taske fra 70'erne. Tasken Rina Working bag blev skabt, og er i dag en ikonisk DECADENT-taske. Decadent sælges fra egen flagshipstore og webshop samt hos et bredt forhandlernet i Skandinavien. Decadent har ambition om yderligere eksport til nye markeder.