Anne Krogh & Co

Tilbage til referencer

Anbefaling

DNA´s medlemskab har fra start givet os en fokuseret og professionel rådgivning.

I kraft af deres store ekspertise indenfor bl.a. strategi, har de styrket og synliggjort vores formål og derigennem givet os personlig sparring og de rette redskaber til at forblive i ”eget hus”, i en tid som er i konstant forandring.

Som en mindre tegnestue støtter DNA os med viden og indsigt i erhvervslivet og tilbyder os den bestyrelse som vi ellers ikke har mulighed for at etablere qua vores størrelse.

DNA udfordrer og støtter os på alle områder og får os ud af vores comfortzone, men altid tilbage igen med et nyt og fokuseret mindset.

Deres forståelse for os som kreative rådgivere gør, at vi sammen kontinuerligt udvikler vores forretningsstrategi med høj prioritet på action af de nye tiltag som er med til at udvikle vores forretningsområde i den ønskede retning.

Om Anne Krogh & Co

VI OVERSÆTTER, UDFORDRER OG MATERIALISERER VIRKSOMHEDERS STRATEGISKE VISIONER

Mennesker og deres adfærd har altid været et vigtigt parameter for vores arbejde med indretning.

For os har det altid været en selvfølge at indtænke skønhed og bæredygtighed med et bevidst forhold til valg af materialer.

Enhver opgave løses ud fra opgavens egne præmisser og med det givne steds særlige arkitektur og design kvaliteter som afgørende faktor i den kreative arbejdsproces.

Vores kompetencer indenfor indretningsarkitektur og design spænder vidt, lige fra processtyring, analyse og workshops, programmering og aktivitetsbaseret indretning og design til konceptudvikling, specialdesignet inventar, tilsyn og implementering.

Tegnestuen har i mere end 20 år arbejdet professionelt som uvildige rådgivere for landets førende virksomheder.
Med øje for helheder, forståelse for detaljer og en skarp og sikker stilsans, bestræber vi os altid på at være en inspirerende partner, uanset opgavens karakter og størrelse.

At være med på forreste række og indgå som part i store som små projekter med den knowhow vi er i besiddelse af, giver vores arbejde dyb mening hver eneste dag.

Vi elsker vores fagområde og faglighed og vi vil hellere end gerne dele det med dygtige bygherrer, rådgivere og kollegaer samt gode kunder.