Amanda Lilholt

Tilbage til referencer

Anbefaling

“Jeg kan mærke stor forskel på før og efter jeg begyndte at samarbejde med DNA. De giver mig konkrete værktøjer som frigiver tid, hvilket har resulteret i en mere målrettet plan samt et øget fokus. Som selvstændig, med mange kasketter på, hvor det kreative desværre ikke altid fylder mest, har DNA hjulpet mig med at stille skarpt på det centrale og få styr på mine prioriteringer samt rådgive mig til, hvor det er smartest at uddelegere opgaver.

DNA giver mig en større arbejdsglæde, og jeg går altid derfra med et smil på læben og en større motivation til at give den en ekstra skalle.

De er kompetente, har enorm viden og er den sparringspartner, jeg har savnet i min hverdag. Der er altid god energi og højt til loftet. Jeg glæder mig til at vokse med dem på sidelinjen.“

Amanda Lilholt, CEO

Om Amanda Lilholt

Amanda Lilholt Hurup (ALH) er blevet stemplet som en af Danmarks upcoming møbeldesignere. Som entreprenør er øget efterspørgsel, meget arbejde at lave og en evigt voksende to-do list en del af hverdagen. Der var bare ikke nok timer på en dag og Amanda havde virkelig brug for en række billeder, der kunne vise hendes møbler på en flatterende og professionel måde. Det var ikke længere nok blot at bruge telefonen til at tage billeder.

Men at få alle møblerne produceret, pakket og fragtet til det sted hvor billederne skulle tages var simpelthen ikke muligt. Den traditionelle proces ved et photo shoot var alt for tidskrævende, dyrt og ufleksibelt. ALH fik muligheden for at gå ”3D vejen” gennem DNA Digital. Resultatet blev perfekt og kom med en række bonusser, som kun 3D kan give.