Kontakt

Christoffer Ritzau
cr@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033

Privatlivspolitik og cookies

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi dine oplysninger
Når du bruger vores hjemmeside, placerer vi cookies. Du kan læse mere om cookies nedenfor.

Danish Network Association får løbende statistiske oplysninger fra vores databehandler om besøgende på sitet. Det er dog ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Når du surfer på internettet, efterlader du dig et “elektronisk spor”, som fortæller, hvor du har været. Når du har besøgt danishnetworkassociation.dk , vil vi altså vide følgende om dig:
– Hvilke sider på danishnetworkassociation.dk du har kigget på og hvornår
– Hvilken browser du bruger
– Hvilken ip-adresse du har

Vi bruger de tekniske oplysninger til at finde ud af, hvilken vej vores besøgende bruger for at finde information på vores site. F.eks. kan vi se, om de starter fra forsiden og bevæger sig ned på undersiderne, eller om de hopper ind midt på hjemmesiden fra en søgemaskine.

Hvem har adgang til oplysningerne?
Det er udelukkende personer fra Danish Network Association samt den ansvarlige hos vores databehandler, ovennævnte data overlades til. Dine oplysninger sælges aldrig til tredjepart. De videregives kun i det omfang, hvor det er nødvendigt i forhold til at udføre vores aftale. Eksempelvis til levering af dine varer via vores transportør.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i sager hos politiet, da vi anmelder eks. falske betalinger til politiet. Vi frigiver kontooplysninger og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Dine rettigheder som datasubjekt
Som registreret har du følgende rettigheder, som du altid har mulighed for at gøre brug af overfor Danish Network Association.

– Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
– Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
– Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter anden lovgivning er pålagt at skulle gemme.

Ønsker du at gøre brug af din ret til indsigt, berigtige og ajourføre oplysninger eller at blive slettet, kan du kontakte os på cr@danishnetworkassociation.dk.

Sikkerhed
Vi beskytter dine personoplysninger og har vedtaget interne regler om informations sikkerhed, som indeholder instrukser og foranstaltninger, der beskytter dine personoplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod, at uvedkommende får adgang eller kendskab til dine data. Vi har fastlagte procedurer for at beskytte dine data. For at undgå datatab tager vi løbende backup af vores datasæt. Vi beskytter også fortroligheden og autenciteten af dine data ved hjælp af kryptering.

I tilfælde af et sikkerheds brud, der resulterer i en høj risiko for dig for, ID-tyveri, økonomisk tab eller anden væsentlig ulempe, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os på cr@danishnetworkassociation.dk.

Klageinstans
Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes, og som ved efterfølgende besøg hentes fra din computer eller mobile enhed. Hvis du gør brug af vores services, går vi ud fra, at du accepterer brugen af en sådan cookie..

Hvordan bruger vi cookies
Vi bruger både første- og tredjeparts cookies til at indsamle statistik og brugerdata i samlet og individuel form i analyseværktøjer for at optimere vor hjemmeside.

Nogle tredjepartscookies sættes af serviceleverandører, som fremgår af vore sider og er ikke under vores kontrol. De sættes af leverandører af sociale medier såsom Facebook, Instagram og Youtube, og gør det muligt for brugere at dele indhold på deres websites, som indikeret ved de enkeltes ikoner.

Hvem har adgang til dine personlige data
Data, som sendes til tredjeparts virksomheder, bruges udelukkende til at give dig de ovenfor nævnte services, som analyseringsværktøj for at kunne indsamle statistik med henblik for at optimere vores hjemmeside og vise dig det relevante materiale.

Hvor længe gemmer vi dine data
Danish Network Association gemmer ikke dine personlige data. Du kan nemt slette cookies fra din computer eller mobile enhed ved at bruge din browser. Instruktioner om hvordan man håndterer og sletter cookies vil du kunne finde under ”Help” i din browser. DU kan fravælge cookies eller vælge at modtage en besked, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobile enhed. Bemærk, at hvis du fravælge cookies, vil du ikke kunne udnytte alle vor hjemmesides funktioner.

Formål - En god forretning

Få bogen gratis - Formål - en god forretning

Lær hvordan I gør Formål til en god forretning, der får jer sikkert igennem krisetider, er vækst-katalysator i opgangstider og hjælper jer til at performe markant bedre i forretningskritiske discipliner. Få bogen tilsendt gratis allerede nu.

Datapolitik

You have Successfully Subscribed!