Om vores advokater

Michael Møller Nielsen fra Lund Elmer Sandager

I Lund Elmer Sandager rådgiver vi en bred vifte af både danske og internationale klienter om erhvervsmæssige forhold og erhvervsrelateret lovgivning. Vi hører til blandt de større danske advokatfirmaer og beskæftiger omkring 110 medarbejdere. Vores mål er at yde den bedst tænkelige rådgivning baseret på et højt fagligt og etisk niveau samt et indgående kendskab til hver enkelt klient. Det advokat DNA Lund Elmer Sandager er bygget på er SMV segmentet, men vi er så heldige, at vi via en fokuseret strategi nu også arbejder for en række af verdens største virksomheder inden for forskellige områder.

Det anser vi som en force, der gør vores evne til at navigere og rådgive i et omskifteligt kommercielt miljø for unik.

Michael Møller Nielsen er partner og advokat i Lund Elmer Sandager. Han er specialiseret inden for arbejds- og ansættelsesretten og leder afdelingen, hvor han løbende arbejder med nogle af Danmarks højt profilerede ansættelsesretlige sager. Derudover rådgiver Michael om en række andre erhvervsretlige emner med et strengt kommercielt fokus, der er med til at fremtidssikre beslutningerne. Michael tilbyder skræddersyet personlig rådgivning tilpasset din virksomhed, og har hjulpet en række af DNA’s kunder med en række vanskelige og ofte personlige spørgsmål, og er altid klar på en uforpligtende snak om din virksomhed eller om potentielle forretningsudviklende aktiviteter.

Kontaktdata til Michael Møller Nielsen :

Advokatpartnerselskab Telefon +45 33 300 200
Kalvebod Brygge 39-41 Direkte +45 33 300 262
DK-1560 København V. Mobil +45 40 514 949
CVR-nr. 32 28 39 34 E-mail mmn@les.dk
Formål - En god forretning

Få bogen gratis - Formål - en god forretning

Lær hvordan I gør Formål til en god forretning, der får jer sikkert igennem krisetider, er vækst-katalysator i opgangstider og hjælper jer til at performe markant bedre i forretningskritiske discipliner. Få bogen tilsendt gratis allerede nu.

Tak, du modtager nu bogen inden længe.