Betingelser for nyhedsbrev

Ved tilmelding til nyhedsbrevet giver du samtykke til at Danish Network Association må tage kontakt og/eller sende dig relevante tips, tricks og guides, samt andet markedsføringsmateriale via dine opgivne oplysninger.

Du kan altid nemt og gratis afmelde dig igen, og alt data omkring din tilmelding vil samtidig blive slettet.

 

Indhold & frekvens

Indholdet af nyhedsbrevet består typisk af artikler, relevant information der hjælper dig der arbejder med Formål, Salg, Ledelse, Organisationskultur, Brand identitet  eller nyheder som er relevante og værdiskabende for dig som læser.

Frekvensen på disse nyhedsbreve varierer. Typisk udsendes der maksimalt 1 om ugen og minimum 1 om måneden.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger såsom email og navn, indsamlet i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet, samt download eller køb af bøger mv, afgives aldrig til tredjepart.

Dette gøres kun hvis brugeren (dig) selv har givet specifik skriftlig tilladelse hertil (denne tilladelse skal derfor indsamles separat. Hvorfor det for Danish Network Association er påkrævet at kontakte dig inden).

Oplysninger indsamlet i forbindelse ved registrering, køb, download af eller deltagelse i en undersøgelse m.v.  anvendes kun til at få større kendskab til de respektive brugere af hjemmesiden og sikre at disse modtager relevant indhold, samt at kunne tilbyde den bedste brugeroplevelse.

Dette kendskab anvendes til at forbedre nuværende produkter, tjenester og teknologier samt visning af indhold, der tilpasses således at dette altid er relevant for brugerne.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at få disse rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jl@danishnetworkassociation.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udlevering

Ønsker du adgang til de oplysninger som Danish Network Association har registreret om dig, skal du rette henvendelse på jl@danishnetworkassociation.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Udgiver

Websitet ejes, vedligeholdes og publiceres af:

Juridisk navn: Danish Network Association ApS

CVR-nr : 35140824
CVRP-nr : 1018340735
Hellerupvej 8,
2900 Hellerup
Formål - En god forretning

Få bogen gratis - Formål - en god forretning

Lær hvordan I gør Formål til en god forretning, der får jer sikkert igennem krisetider, er vækst-katalysator i opgangstider og hjælper jer til at performe markant bedre i forretningskritiske discipliner. Få bogen tilsendt gratis allerede nu.

Tak, du modtager nu bogen inden længe.