We are social and the coffee is free / hello@danishnetworkassocation.dk / Hellerupvej 8, Gårdhuset,
2900 Hellerup

Kontakt

Christoffer Ritzau
Grundlægger
cr@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033

Christoffer har en kommerciel baggrund fra det private erhvervsliv, Ugebrevet Mandag Morgen og herefter direktør for guldsmedebranchen i Danmark og senere som direktør for modeindustrien (DM&T). Har arbejdet intenst med forretnings-, strategi- og organisationsudvikling, identitet, kommunikation, salg og konceptudvikling gennem høj interaktion med flere hundrede virksomheder i flere år.

Har endvidere været engageret i en række tillidsposter som World Jewellery Association,  DI, DA, DE, Resonans A/S og Copenhagen Exhibition Group A/S. Uddannet Roskilde Universitet i kommunikation, økonomi og psykologi.

Kontakt

Frederik Petersen
Grundlægger
fp@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033

Frederik har mange års bred international ledelseserfaring fra det private erhvervsliv. Frederik har arbejdet i 15 år i den internationale design virksomhed d line, herunder mere end 6 år i henholdsvis England og Tyskland. Frederik har bred international erfaring med ledelse, salg, strategi, produktmanagement samt organisationsudvikling. I flere år var Frederik salgsdirektør i d line, og i 2010 var han en central del af et management buy-out af virksomheden, hvorefter Frederik indtrådte som adm. direktør samt medejer af d line – et ejerskab han fortsat er en del af.

 Frederik besidder – foruden sit arbejde i DNA – en række bestyrelsesposter. Frederik har en kandidatgrad fra Roskilde Universitet i psykologi og erhvervsøkonomi, og har endvidere en lederuddannelse fra IMD businessskole i Lausanne, Schweitz

Kontakt

Janni Poulsen
Forretningsudvikler
jp@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033

Kommer med en solid baggrund i mode og detailbranchen, med bl.a. stillinger som Product & Design Manager hos Change of Scandinavia, Brand-&Product Manager (for dame tekstil) hos Coop. Har et stærkt fundament i produktudvikling og indkøb, men har arbejde intenst med produkt/sortiment optimering med fokus på at skabe de bedste betingelser for salg.

Ligeledes stærk erfaring med merchandising-, koncept- og retail udvikling, branding og identitet, ledelse og organisationsudvikling gennem tydelig strategi og funderet i sunde processer/strukturerer.

Den kreative uddannelsesbaggrund, er blevet styrket med en HD fra CBS og 14 års ledelseserfaring.

Kontakt

Thomas Heegaard
Forretningsudvikler
th@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033

Gennem min karriere har jeg opnået stærke kompetencer og international erfaring i at lede
komplekse BtB og BtC organisationer med salg og markedsføring, i Norden og Europa, inden for
licensiering, underholdningsbranchen og FMCG . Større indsatsområder har været på brand
management og forretningsudvikling, gennem implementering, optimering og vedligeholdelse af
internationale brands på det nordiske marked.

Mine forretningsmæssige kompetencer ligger indenfor :  generel Ledelse, strategiplaner, budgettering og forecasting, nordisk salgsledelse og key account management, licensering, licens rådgivning, kommerciel forhandling af komplekse juridiske kontrakter.

KONtakt

Anders Bigandt

Co-owner MGWW
anders@mediagroupww.com

+45 2424 5943

A Digital marketeer with +15 years of experience in digital marketing and performance marketing. Specialized in online strategy, conversion optimization and media business for International B2B & B2C clients like Saxo Bank, George Jensen, Louis Poulsen, Breitling, Vipp, Bruun Rasmussen og mange, mange andre

Founder of MediaGroup Worldwide – MediaGroup Worldwide, a full-service marketing agency that focuses on high net worth audiences and provides strategic online business strategies, SEO, Advertising, Programmatic advertising, Social Media, Design, Content Marketing and IT services. Har netop modtaget den højeste anerkendelse som ‘Preferred Facebook Marketing Partner, as well as a Premier Google Partner’.

Kontakt

Steen Rode

Partner Bech-Bruun
rode@bechbruun.com

+45 2526 3313

Med mere end 20 års erfaring inden for M&A og selskabsret, har Steen Rode tilrettelagt og været ansvarlig for gennemførelsen af lang række virksomhedshandler inden for et bredt udsnit af brancher.

Han rådgiver om alle aspekter i M&A-processen, hvilket bl.a. indebærer due diligence, udarbejdelse og forhandling af transaktionsdokumenter, indgåelse af ejeraftaler, kontraktforhandling m.m. Derudover har Steen i mange år arbejdet indgående med incitamentsaflønning i relation til M&A transaktioner.

Som rådgiver er Steen løsningsorienteret med et konstant fokus på at opnå det ønskede slutmål gennem et tæt samarbejde med klienten og på den måde sikre, at de juridiske løsninger understøtter klientens kommercielle mål. 

Kontakt

Thomas Bech

Webudvikler & Designer
thomas@thomasbech.dk

+45 51 27 19 64

Thomas Bech har trods sin unge alder en del års erfaring som freelance webudvikler og designer. Gennem årene har Thomas hjulpet en stor del af DNA’s medlemmer med deres online tilstedeværelse samt forskellige grafiske opgaver, hvor han også startede sin karriere.

Thomas har primært sit fokus på WordPress, hvor han både kan rådgive og videreudvikle på eksisterende løsninger, samt designe og udvikle spritnye websites og webshops. 

Vores løsninger i samarbejde med Thomas er uhyre konkurrencedygtige, da vi oplever at alt for mange aktører er for dyrer og gør hele processen for kompliceret. Det er et håndværk.

 

Kontakt

Mads Vallentin
Pensionschef  Velliv
mads.vallentin@velliv.dk

+45 2119 5652

Velliv leverer attraktive pensionsløsninger til mere end 300.000 danskere og er partner til DNA. Det har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder – både i tiden på arbejdsmarkedet og i tiden efter.

Derfor vil du opleve, at vi er nysgerrige på, hvem du er, og hvordan du lever dit liv. På den måde kan vi sikre, at din pensionsordning passer til lige netop dig og dine behov.

Ren besked og klare anbefalinger

Som pensionsselskab er vi en del af mange kunders livshistorie – gennem arbejdslivet, i livskriser og gennem alderdommen. Det forpligter og stiller krav til vores finansielle performance og vores rådgivning i særdeleshed. Og det nødvendiggør, at vi giver ren besked. Ren besked om muligheder og kvalificerede anbefalinger. Og ren besked om tendenser og udvikling

Kontakt

John Lemkow

Associate partner
jl@danishnetworkassociation.dk

+45 2080 8060

John har mere end 20 års international erfaring fra nogle af verdens største spillere indenfor Fast Moving Consumer Goods (FMCG). John har boet og/eller arbejdet i Sverige, Finland, Litauen, Letland, Frankrig og Skotland og var senest Administrerende Direktør for STG i Skandinavien. John er kommerciel generalist, mens hans primære kompetencer ligger indenfor strategi, organisationsudvikling, ’route to market’ og porteføljeoptimering.

 De sidste ca. 5 år har John anvendt sin erfaring til at hjælpe små og mellemstore selskaber i primært Danmark til at lykkes med implementeringen af deres strategi i enten bestyrelsesroller eller som betroet rådgiver.

John er oprindelig uddannet Cand. Merc. fra CBS og har siden suppleret med en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD.