We are social and the coffee is free / cr@danishnetworkassociation.dk / DORTHEAVEJ 12, BAGHUSET
2400 KØBENHAVN NV

Om DNA

Danish Network Association ApS
CVR: 35140824
Dortheavej 12,  Baghuset
2400 København NV

Kontakt

Christoffer Ritzau
Partner / Co-founder
cr@danishnetworkassociation.dk
+45 2332 2033

 

Christoffer Ritzau har en kommerciel baggrund fra det private erhvervsliv, Ugebrevet Mandag Morgen og herefter direktør for guldsmedebranchen i Danmark og senere som direktør for modeindustrien (DM&T). Har arbejdet intenst med forretnings-, strategi- og organisationsudvikling, identitet, kommunikation, salg og konceptudvikling gennem høj interaktion med flere hundrede virksomheder i flere år.

Christoffer er specialist i afkodning af virksomheder formål og eksekvering af det i hele forretningen. Har hjulpet over 100 virksomheder med at finde deres formål, senest en af Danmarks største finansielle institutioner, men engagerer sig i alle typer ambitiøse virksomheder.

Har endvidere været engageret i en række tillidsposter som World Jewellery Association,  DI, DA, DE, Resonans A/S og Copenhagen Exhibition Group A/S. Uddannet Roskilde Universitet i kommunikation, økonomi og psykologi.

christoffer Ritzau Partner i DNA

Kontakt

Frederik Petersen
Partner / Co-founder
fp@danishnetworkassociation.dk
+45 2298 6615

 

Frederik Petersen har mange års bred international ledelseserfaring fra det private erhvervsliv. Frederik har arbejdet i 15 år i den internationale design virksomhed d line, herunder mere end 6 år i henholdsvis England og Tyskland. Frederik har bred international erfaring med ledelse, salg, strategi, produktmanagement samt organisationsudvikling. I flere år var Frederik salgsdirektør i d line, og i 2010 var han en central del af et management buy-out af virksomheden, hvorefter Frederik indtrådte som adm. direktør samt medejer af d line – et ejerskab han fortsat er en del af.

Frederik besidder – foruden sit arbejde i DNA – en række bestyrelsesposter. Frederik har en kandidatgrad fra Roskilde Universitet i psykologi og erhvervsøkonomi, og har endvidere en lederuddannelse fra IMD businessskole i Lausanne, Schweitz.

67A6077 scaled

Kontakt

John Lemkow
Partner
jl@danishnetworkassociation.dk
+45 2080 8060

John Lemkow har mere end 20 års international erfaring fra nogle af verdens største spillere indenfor Fast Moving Consumer Goods (FMCG). John har boet og/eller arbejdet i Sverige, Finland, Litauen, Letland, Frankrig og Skotland og var senest Administrerende Direktør for STG i Skandinavien. John er kommerciel generalist, mens hans primære kompetencer ligger indenfor strategi, organisationsudvikling, ’route to market’ og porteføljeoptimering.

De sidste ca. 5 år har John anvendt sin erfaring til at hjælpe små og mellemstore selskaber i primært Danmark til at lykkes med implementeringen af deres strategi i enten bestyrelsesroller eller som betroet rådgiver.

John er oprindelig uddannet Cand. Merc. fra CBS og har siden suppleret med en bestyrelsesuddannelse fra INSEAD.

67A6348 scaled

Kontakt

Janni Poulsen
Forretningsudvikler
jp@danishnetworkassociation.dk
+45 2289 6122

 

Janni Poulsen kommer med en solid baggrund i mode- og detailbranchen, med bl.a. stillinger som Product & Design Manager hos Change of Scandinavia, Brand-&Product Manager (for dame tekstil) hos Coop. Har et stærkt fundament i produktudvikling og indkøb, og har arbejdet intenst med produkt/sortiment optimering med fokus på at skabe de bedste betingelser for salg.

Ligeledes stærk erfaring med merchandising-, koncept- og retail udvikling, branding og identitet, ledelse og organisationsudvikling gennem tydelig strategi og funderet i sunde processer/strukturerer.

Den kreative uddannelsesbaggrund, er blevet styrket med en HD fra CBS og 14 års ledelseserfaring.

67A6186 scaled

Kontakt

Casper Engmark

Forretningsudvikler

ce@danishnetworkassociation.dk

+45 2849 5138

Udvikling af mennesker så de begejstres er Caspers formål og essensen af ​​hans karriere.

Casper er transparent, vedholden og passioneret for at hjælpe, inspirere og udvikle andre med store ambitioner. De naturlige talenter og adfærd er baseret på en empatisk og transformativ stil hvor “status quo” altid udfordres, kommunikationen tydelig, de didaktiske greb brede, og med en koordination der hjælper andre med at få overblikket, prioritere retning, handling og i stand til at drømme stort.

Casper har et talent og erfaring med at forbinde People and performance, brands til purpose, teori til praktisk anvendelse, marketing indsigter med konkret aktivering og lukke kløfter mellem marketing og salgsadfærd.

Casper underviser, leder og agere som konsulent  med over 20 års kommerciel erfaring indenfor strategi og implementering, i både salgs- og marketingfunktioner på tværs af brancher fra IT, FMCG, underholdning til bureau. Caspers kompetencer omfatter både btb- og btc-områderne for hvordan man effektivt påvirker kundeoplevelser, branding og kommunikationsdiscipliner på tværs af platforme.

Casper har en MBA fra MDX University London.

1528828217120

KONtakt

Anders Bigandt

Co-owner MGWW
anders@mediagroupww.com

+45 2424 5943

Anders Bigandt har +15 års erfaring i digital- og performance marketing. Han er specialiseret i online strategi, konverteringsoptimering og medieforretning for internationale B2B og B2C klienter, som Saxo Bank, George Jensen, Louis Poulsen, Breitling, Vipp, Bruun Rasmussen og mange, mange andre.

Anders er grundlægger af MediaGroup Worldwide et fuld-service marketing bureau, der fokuserer på kunder med høj egenkapital og tilbyder online forretningsstrategi, SEO, reklame, målrettet datadrevet annoncering, Social Media, design, content marketing og IT-service. Anders har netop modtaget den højeste anerkendelser som ”Preferred Facebook Marketing Partner” og ”Premier Google Partner”.

 

anders b

Kontakt

Thomas Bech

Webudvikler & Designer
thomas@thomasbech.dk

+45 51 27 19 64

Thomas Bech har trods sin unge alder en del års erfaring som freelance webudvikler og designer. Gennem årene har Thomas hjulpet en stor del af DNA’s medlemmer med deres online tilstedeværelse samt forskellige grafiske opgaver, hvor han også startede sin karriere.

Thomas har primært sit fokus på WordPress, hvor han både kan rådgive og videreudvikle på eksisterende løsninger, samt designe og udvikle spritnye websites og webshops. 

Vores løsninger i samarbejde med Thomas er uhyre konkurrencedygtige, da vi oplever, at alt for mange aktører er for dyre og gør hele processen for kompliceret. Det er et håndværk.

 

thomas bech

Kontakt

Mads Vallentin
Pensionschef  Velliv
mads.vallentin@velliv.dk

+45 2119 5652

Velliv leverer attraktive pensionsløsninger til mere end 300.000 danskere og er partner til DNA. Det har afgørende betydning for din tryghed og dine muligheder – både i tiden på arbejdsmarkedet og i tiden efter.

Derfor vil du opleve, at vi er nysgerrige på, hvem du er, og hvordan du lever dit liv. På den måde kan vi sikre, at din pensionsordning passer til lige netop dig og dine behov.

Ren besked og klare anbefalinger.

Som pensionsselskab er vi en del af mange kunders livshistorie – gennem arbejdslivet, i livskriser og gennem alderdommen. Det forpligter og stiller krav til vores finansielle performance og vores rådgivning i særdeleshed. Og det nødvendiggør, at vi giver ren besked. Ren besked om muligheder og kvalificerede anbefalinger. Og ren besked om tendenser og udvikling.

mads v
Formål - En god forretning

Få bogen gratis - Formål - en god forretning

Lær hvordan I gør Formål til en god forretning, der får jer sikkert igennem krisetider, er vækst-katalysator i opgangstider og hjælper jer til at performe markant bedre i forretningskritiske discipliner. Få bogen tilsendt gratis allerede nu.

Tak, du modtager nu bogen inden længe.