Bliv en del af DNA

Udfyld formularen for at blive en del af DNA.

Send ansøgning

Jeg har læst, forstået og har bemyndigelse til at acceptere følgende:

1. Det koster en halv promille af din omsætning at være medlem af DNA - dog minimum 2900 kr. plus moms om måneden (0,0005 x samlet omsætning).
2. Medlemskabet betales forud per kvartal, og adgang til hele DNAs partnernetværk aktiveres efter opstartsmødet.
3. Binding af medlemskab er kun løbende måned plus 3 måneder.
4. Der er ikke mulighed for 'pause' eller andre forhold i medlemskabet, men er velkommen til at melde sig ud og komme igen.
5. Udmeldelse skal være skriftlig og skal stilles til fp@danishnetworkassociation.dk
6. Jeg vedkender mig, at have læst og accepterer alle ovenstående forhold.
Yes, I agree Ja, jeg accepterer.

----

Når din virksomhed bliver medlem i Danish Network Association (DNA), og undervejs i vores løbende samarbejde, beder vi dig om følgende oplysninger:
Virksomheds-navn, -adresse, -telefonnummer, CVR nr. og e-mail samt kontaktpersoner(s) navn, e-mail og telefonnummer.
Vi registrerer disse oplysninger med det formål at vores samarbejde kan gennemføres effektivt og smidigt.
Oplysningerne registreres hos DNA og opbevares under medlemskab samt hvis medlemskabet opsiges, efterfølgende i 5 år (i henhold til bogføringsloven). Herefter slettes oplysningerne.

Yes, I agree Ja, jeg accepterer.